People, brede schouder -SOLD-

Afmetingen
Hoogte 22 cm
Discipline
Techniek kunstwerk
Dit kunstwerk behoort tot de serie
Bijkomende info :

De serie people noem ik liefst mijn gemakkelijker werk. Niet makkelijker qua ontwerp maar ontvankelijker voor het publiek. Het is een serie die een lage drempel heeft qua verstaanbaarheid. Iedereen herkent onmiddellijk de menselijke trekken erin. Het zijn keramische beelden die hol opgebouwd werden en vervolgens gebakken in traditionele gasoven, gekleurd met metaal oxides, en nogmaals gebakken in de gasoven. De hoge temperatuur en lichte reductie geven bij deze manier van bakken de warme kleurschakeringen.

De vormgeving van de beelden werd na een lang groei en zoekproces bekomen. Ieder beeld is uniek, telkens leg ik er een deel van mijn ziel in wat resulteert in een beeldengroep die als het ware één grote familie is.

Naakte mensachtigen, altijd goed in het vlees, die hen die grote aaibaarheidsfactor en gezellige inborst geven. In schril contrast met het ons opgedrongen mediabeeld van het mager (koele) supermodel die we overal te zien krijgen. De volslanke beelden tonen de mens hun gaven en fouten in volle naaktheid fier  op zijn schoonheid. Ik schep als het ware een eigen volkje wat graag leeft en lacht, eet en drinkt, droomt en fantaseert en uitnodigt om deel te nemen aan hun leefwereld. Een wereld vol echtheden, waarin ze met hun grote voeten stevig vastgeankert staan op de grond, als het ware om te zeggen hier zijn we dan, met hun aanvaarding van gaven en fouten, alles te nemen zoals het komt en om te buigen naar hun gezellige aardse leefwereld.

De beelden worden gemaakt in verschillende grootte variërend van +- 30 cm tot +- 120 cm. 

Prijs kunstwerk
Op aanvraag

INTERESSE / KOPEN ?

Ik wens
Adres (optioneel)
CAPTCHA
Voer de tekens in die op de afbeelding worden getoond.
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

Meer werken van deze MixArt Kunstenaar